Dries Smeets Fotografie    
digitale fotografie & beeldbewerking
 

Wie zijn wij?

 

Sinds 1989 ben ik werkzaam als fotograaf in de kop van noord Limburg, Nijmegen, Boxmeer en het land van Cuijk.Mijn werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid naar geheel Nederland en het grensgebied met Duitsland.


Jarenlang ben ik actief geweest als docent biologie en docent culturele en kunstzinnige vorming.Een van de belangrijke eigenschappen van mijn docentschap is goed observeren en vastleggen. Als fotograaf komt deze eigenschap me nog dagelijks van pas.Bij elke nieuwe opdracht wil ik proberen - door goed te luisteren en observeren- de wens van de klant te verwezenlijken. Hierdoor probeer ik voor iedereen iets eigens te creëren.


Mijn insteek is dat een foto een verhaal op zich moet zijn. Bij een bruidsreportage probeer ik steeds weer nieuwe locaties te vinden, die passen bij het bruidspaar, waardoor elke reportage zijn eigen unieke karakter heeft. Hierdoor worden reportages vaak ongedwongen en vrijer. Natuurlijk stuur ik daar waar nodig is wat bij, maar het moet vooral niet standaard worden.


Bij elke reportage bestaat de mogelijkheid om uit diverse pakketten te kiezen.Wilt u meer weten over deze pakketten of andere informatie, bel of mail  en dan sturen wij U de gevraagde informatie toe.